Gabriela Cristea are o pasiune secretă

15 iulie 2013 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

În ton cu imaginea de „fată rea" a sedinţei foto, Gabi a urcat pe o motocicletă pentru reporterii „Drept la ţintă" de la Kanal D.

Deşi are permis de motor din 2005, Gabriela a recunoscut că nu ar fi reuşit să conducă bolidul cu care a sosit la sediul televiziunii: „Nu ştiu dacă aş putea să o strunesc, dar mi-a plăcut foarte mult".

În plus, Gabriela a recunoscut că, în ciuda pasiunii pentru motoare, nu a mai condus de mult: „De prin 2007-2008, nu mai conduc din cauza contractelor, în ele există o clauză specială să nu conduc un motor, pentru că e periculos".

Mai mult, Gabi nici nu e genul care să se dea în stambă, chiar dacă îi place adrenalina. Fosta prezentatoare tv a declarat că nu ar merge cu viteze mari şi cei care fac asta îi par inconştienţi.

"Nu mă omor foarte tare dupa viteză mare, am văzut diverşi care merg repede, la viteze din alea ţi se poate întâmpla orice. Eu oricum mergeam pe chopper, care nu atinge viteze mari. Şi îţi trebuie pregătire fizică, trebuie să ai picioare foarte puternice ca să te urci pe un chopper", a povestit Gabi. 

Mai multe