Gabriela Cristea nu poate uita bătăile primite de la Marcel Toader: «Ţin minte şi acum acele zile»

30 mai 2013 13:36   Actualitate
Ultima actualizare:

După o perioadă de linişte, în care foştii soţi nu s-au mai "bălăcărit", Gabi Cristea a ieşit din nou la rampă şi l-a acuzat pe fostul soţ că a bătut-o şi nu o dată, ci de două ori şi a povestit că nu poate trece peste acele momente.

"Am fost agresată de două ori de Marcel. Ţin minte şi acum acele zile. Nu le voi uita nicipdată. O dată a fost în ziua de Crăciun, pe 25 Decembrie, iar ultima dată s-a întâmplat pe 9 martie. Nu vreau să intru în amănunte să vă spun cât de mult sau puţin m-a agresat, însă pot spune că a fost suficient. A fost picătura care a umplut paharul",  a declarat aceasta.

Vedeta a mărturisit şi că momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă i-au dat peste cap regimul alimentar pe care îl ţinea şi au făcut-o să mănânce mult, dezorganizat şi fără să mai ţină cont de nimic.

"Problemele din ultima vreme mi-au influenţat şi silueta. Am mâncat mult, haotic, fără să mă gândesc. După o zi neorganizată, seara mi-era foarte foame şi dădeam iama în frigider", a spus Gabi.

Mai multe