Gafa unui prezentator TV! Vezi ce întrebare i-a pus unei invitate care s-a culcat cu 1.000 de bărbaţi - VIDEO

1 februarie 2012 14:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV vorbea cu Crystal Warren, o femeie de 42 de ani care susţine că s-a culcat cu 1000 de bărbaţi datorită dependenţei ei de sex.

În timp ce Crystal se plângea de faptul că nu poate avea un serviciu din cauza bolii ei şi a faptului că simte în permanenţă nevoia de sex, Holmes i-a pus femeii o întrebare extrem de îndrăzneaţă, scrie Daily Mail."Dacă tot simţi nevoia să faci sex de cinci sau şase ori pe zi, de ce nu-ţi faci o afacere din asta?", a întrebat el, sugerându-i lui Crystal că ar trebui să se prostitueze.

Şocată de întrebarea primită, aceasta a spus că nu ar putea niciodată să facă acest lucru, deoarece nu ar putea alege cu cine să întreţină relaţii sexuale. "Să devin prostituată? Atunci ar deveni o afacere, aş fi ca un robot. Aşa e un lucru de care mă bucur, pe care îl fac când vreau şi pot să aleg cu cine vreau să mă culc", a replicat ea.

Schimbul de replici dintre cei doi a strâns numeroase reacţii din partea britanicilor, scandalizaţi de îndrăzneala prezentatorului TV.

Citeşte şi:

Mai multe