Gagica lui Berlusconi, cu buze şi sâni noi

6 mai 2010 14:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Noemi Letizia, tânăra care a declanşat un imens scandal în Italia, numindu-l "Papi" pe premierul italian Silvio Berlusconi, şi-a serbat ziua de naştere, ca o mare vedetă, etalându-şi silicoanele.

O armată de paparazzi au aşteptat-o ieri seară pe Noemi Letizia la intrarea în discoteca The Club din Milano, unde şi-a sărbătorit împlinirea a 19 ani, relatează "L'Espresso".

Anul trecut, când şi-a serbat majoratul, la Casoria, Noemi l-a avut ca oaspete pe premierul Silvio Berlusconi, dând naştere la speculaţii că ar fi fost amanta sa minoră.

Veronica Lario, soţia prim-ministrului italian, a luat foc la auzul ştirii şi a cerut divorţul. Noemi s-a transformat peste noapte în vedetă.

La aniversarea de anul acesta, ea a apărut total schimbată, blondă, cu implanturi mamare, îmbrăcată într-o rochie sexy de culoarea fildeşului, foarte decoltată.

A băut, s-a zbănţuit, cu ifose de divă, a vorbit întruna, cum a prins un microfon, s-a dat în spectacol în faţa camerelor de filmat.

Tânăra a spus că, anul acesta, Berlusconi nu a venit, fiindcă la 73 de ani ai săi, nu era de discotecă, dar a dezvăluit că acesta i-ar fi făcut urări la telefon.

Tunată, blonda are succes şi la femei

Mai multe