Geanina Ilieş, cu poponeţul sexy la vedere

16 mai 2013 15:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Are aproape 28 de ani şi este mămica unui copil de 7 ani. Geanina Ilieş, fostă Varga, arată impecabil şi şi-a păstrat formele de manechin. Conştientă de calităţile sale fizice, bruneta şi-a etalat silicoanele, dar mai ales fesele bombate, ziua în amiaza mare, ajutată de o rochie prin care se vedea tot.

Este frumoasă şi este „ilegal" de sexy. Cel puţin în aceste fotografii! Prezentatoarea ştirilor sportive ale Observatorului de la Antena 1, Geanina Ilieş, şi-a permis să apară pe străzile Capitalei îmbrăcată exetrem de provocator pentru orele prânzului.

Toate apariţiile sale sunt „excitante" şi fac pe orice bărbat să-şi rupă gâtul uitându-se după ea, însă de data aceasta bruneta putea să tăie respiraţia oricui. Ştirista a îmbrăcat o rochie cu vedere la silicoane, dar în special în zona fundului. Prin ţinuta neagră, transparentă, Geaninei i se vedeau părţile intime, noroc cu chiloţeii de culoarea pielii care i-au acoperit zonele esenţiale.

Îşi ţine în portbagaj sandale de schimb

Maşina ei, Range Rover Evoque, valorează 35.000 €

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe şatenă zilele trecute, în timp ce încerca să-şi schimbe sandalele pe care şi le ţine în protbagajul Range Rover-ului Evoque, în valoare de 35.000 de euro. Se pare că portbagajul SUV-ului nu ţine loc doar de şifonier, ci şi de bibliotecă.

Astfel, la o rochiţă atât de sexy, nu putea să accesorizeze doar tocuri de 14 centimetri, ci şi ultimul volum din trilogia erotică a lui El James, intitulat „Cincizeci de umbre descătuşate".

Mai multe