Geanina Varga: «Disneyland a fost cadoul de 1 Iunie pentru fiul meu»

5 iunie 2010 15:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima TV, Geanina Varga, nici nu putea alege un cadou mai frumos pentru fiul ei de 3 ani, decât o vacanţă în universul "de poveste" al Disneyland din Paris. Fericirea nu a fost numai de partea copilului, dar şi a ei.

"Mi-am retrăit copilăria, acolo", au fost primele cuvinte pe care le-a spus Geanina Varga despre vacanţa la Disney, de luna trecută.

A stat o săptămână, s-a cazat în Paris şi a prins o vreme numai bună de plimbare.

Geanina şi Patrick s-au fotografiat cu Mickey  Mouse

"Pentru că tot se apropia Ziua Copilului, mi-am dorit să-i fac o surpriză deosebită fiului meu, Patrick. Mi s-a părut că destinaţia perfectă de vacanţă pentru el este Disneyland din Paris. Nici eu nu mai fusesem niciodată, abia aşteptam să ajungem şi, înainte, m-am documentat. Mi-am luat o carte despre istoria şi începuturile afacerii lui Walt Disney", mărturiseşte Geanina Varga.

Cot la cot cu fiul ei, fostul fotomodel s-a dat în montagne-russe-uri, a făcut croaziere pe lacurile artificiale, s-a plimbat cu trenuleţul prin diferite "regiuni" ale lumii şi s-a pozat cu personaje celebre din desene animate.

"Acolo sunt două atracţii principale: parcul de distracţii şi studiourile Walt Disney, unde se fac şi acum desenele animate şi unde sunt turnate unele filme. Fiul meu a fost cu adevărat fericit. Dar şi eu m-am simţit copil. Nu contează câţi ani ai, când intri pe acel tărâm, a fost o experienţă unică", spune, încântată, ştirista de la Prima TV.

Mărturiseşte că nu a văzut nimic de prost-gust, dimpotrivă: locuri de legendă amenajate până la cel mai mic detaliu, personaje de basm, adrenalină în roller-coastere pentru toate vârstele.

Mai multe