Geanina Varga slăbeşte cu supă de roşii!

16 aprilie 2012 15:27   Actualitate
Ultima actualizare:
Content image

Silueta subţire cu mult chin se ţine! Mai ales după mesele copioase de Paşte. Vedetele fac eforturi disperate să dea jos kilogramele cu care s-au pricopsit după festin. Geanina Varga, de exemplu, ştie ce să facă. O ţine numai pe legume!

Ori de câte ori i se pare că a pus pe ea două-trei kilograme, Geanina Varga îi cere sfatul prietenei sale, antrenoarea de sport Cori Grămescu.

De altfel, instructoarea a creat o dietă specială pentru perioada de după Paşte, cu ajutorul căreia se poate slăbi 3 kg în 4 zile. Regimul, pe care îl va urma şi Geanina, include un ingredient care te scapă miraculos de surplusul de greutate: supa de roşii.

„Respect cu sfinţenie sfaturile lui Cori, cu privire la antrenamente şi la dietă", a mărturisit Geanina, pentru Click!

Dieta-minune e propusă de antrenoarea vedetei, Cori Grămescu

„Deşi Paştele e sărbătorit trei zile, consecinţele exceselor alimentare pot rămâne câteva luni bune", e de părere Cori Grămescu, antrenor de sport la care apelează foarte multe vedete autohtone.

„Propun o dietă de detoxifiere care ţine patru zile şi cu ajutorul căreia se poate slăbi garantat până la 3 kg. Regimul e unul de detoxifiere şi e bazat pe legume de sezon, nuci şi lactate naturale, şi 4 litri de lichide pe zi".

Geanina îşi prepară singură supa pentru dietă

Mic-dejun

Salată dintr-o jumătate de avocado, o roşie, un ardei gras, salată verde creaţă, o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie.Gustarea 1: Un iaurt natural, de maximum 2% grăsime.

Prânz

Un bol de supă crudă de roşii (roşii, ţelină apio, ardei roşu, apă) şi o salată energizantă şi germeni de alfalfa (salată verde mix, ardei verde, seminţe de dovleac crude, roşii cherry, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie). Germenii de alfalfa se găsesc în plafare şi în magazinele de produse BIO.Gustarea 2: 30g migdale/caju/nuci crude.

Cină

Quinoa (o cereală asemănătoare orezului, n.r.) de primăvară (2 linguri de quinoa fiartă, 2 roşii tăiate cuburi, un ardei gras tăiat cuburi, 2 legături de pătrunjel verde tocat mărunt, zeamă de lămâie). Se amestecă legumele, se decorează cu frunze de pătrunjel, o felie de lămâie şi se stropește cu ulei de măsline extra virgin.

Lichide recomandate: Apă plată, ceai de urzici, ceai detoxifiant, suc de iarbă de grâu sau suc de sfeclă roşie.

Mai multe