Georgică Cornu a depus plângere la poliţie împotriva soţiei: «Era foarte nervoasă şi a început să spargă geamurile cu pietre»

23 mai 2012 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Milionarul Georgică Cornu nu a reuşit să înlocuiască toate gamurile sparte de soţie, pe motiv că avea termopane mai speciale. Între timp, poliţia a trimis dosarul la Parchet, iar Oana Cornu riscă o amendă pentru distrugere.

Georgică Cornu a avut parte, duminică, de o vizită cu năbădăi din partea Oanei Cornu, cu care se află în plin proces de divorţ. Femeia şi-a făcut apariţia la vila din Ghiroda, pe motiv că dorea să ia cei doi copii care se aflau la tatăl lor. După o discuţie verbală mai aprinsă, Georgică Cornu a refuzat să o lasă să intre în curte, astfel că Oana şi-a pierdut cumpătul şi a început să arunce cu arunce cu pietre în geamuri.„Eu am chemat poliţia. Era foarte nervoasă şi a început să spargă geamurile cu pietre. A spart câteva ochiul de geam. Pe unele le-am înlocuit deja, pe altele le voi înlocui în două zile, pentru că am nişte termopane mai speciale. Eu nu sunt supărat, sper că i-a trecut şi ei. Cred că suntem oameni maturi şi putem rezolva problemele în linişte”, a declarat Georgică Cornu.

Georgică Cornu a depus o plângere la poliţie împotriva Oanei (foto dreapta), care este acuzată de distrugere. „Am fost chemaţi la vila din Ghiroda pentru a aplana un conflict. Oana Cornu a a aruncat cu pietre şi a spart geamurile de la casă. La faţa locului s-au deplasat colegii de la secţia Rurală şi criminaliştii care au efectuat cercetările. Din toate faptele întâmplate s-au reţinut elementele de distrugere”, a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Poliţia a deschis un dosar penal împotriva Oameni Cornu, care urmează fie înaintat Parchetului.

Citeşte şi:

Almăşan, «sponsorizată» de iubitul miliardar să termine repede divorţul?

Marina Almăşan, despre soţia amantului: «Nu a fost alături de soţul ei atunci când a dobândit averea, acum are pretenţii nejustificat de mari»

Vrea 35 de milioane € de la amantul Marinei Almăşan

Milionarul George Cornu, la perfuzii zile la rând! Iubitul Marinei Almăşan e grav bolnav

Mai multe