Gerard Butler, 10.000 de euro, dar de nuntă!

18 august 2013 15:39   Actualitate
Ultima actualizare:

La nunta fratelui ei, Mădălina Ghenea a avut de îndeplinit o promisiune făcută iubitului său, Gerard Butler.

Frumoasa olteancă nu s-a dus cu mâna goală la nunta lui Alin. Pe lângă cadoul oferit din partea sa, Mădălina i-a dăruit fratelui ei şi cumnatei sale un plic cu bani, din partea iubitului ei, Gerard Butler, marele absent de la nunta acestora. Şi pentru că nu a însoţit-o pe slătineanca noastră la acest eveniment, Gerard a ţinut ca Mădălina să-i înmâneze fratelui un cadou de nuntă substanţial din partea lui. Cadoul actorului scoţian a constat într-un plic cu 10.000 de euro.

Fratele Mădălinei Ghenea, Alin, şi aleasa inimii acestuia s-au cununat sâmbătă la Slatina. Petrecerea de după cununia religioasă, s-a desfăşurat într-un cort alb, imens, amplasat pe Dealul Grădişte, din Slatina. Cei doi miri au optat pentru o nuntă cu temă vintage, foarte în trend în acest sezon, inclusiv în România. Buchetul miresei a fost unul de levănţică, amintind de vremurile perioadei interbelice.

Alin şi Elena s-au căsătorit sâmbătă la Slatina

Alin Ghenea şi soţia lui au respectat tema nunţii: vintage, cu uşoare accente retro chiar şi la aranjamentul sălii şi la culoarea ornamentelor florale. Mădălina Ghenea a purtat la nuntă o rochie aparent simplă, într-o nuanţă de verde-smarald, creată de Maria Lucia Hohan. Mireasa a fost în acelaşi ton cu Mădălina, optând pentru o rochie de mireasă simplă şi fină.

Mai multe