Gerard Butler nu s-a dat dus din România!

26 iulie 2013 16:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Trei zile. Atât a mai stat Gerard Butler în România, după ce iubita lui a trebuit să plece de urgenţă în Italia, la filmări. Fascinat de frumuseţile patriei noastre, actorul a decis să rămână în satul unde a stat şi cu Mădălina Ghenea, dar s-a ascuns cât a putut de tare, ajutat de patronii pensiunii unde a fost cazat.

Weekendul trecut, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au petrecut două zile de vis în România, în care au vizitat o parte din frumuseţile de la noi. Luni după-amiază, Mădălina a părăsit de urgenţă România şi s-a întors în Italia, iar toată lumea era convinsă că Gerard a plecat o dată cu ea. Spre surprinderea tuturor, celebrul actor a ales să-şi prelungească minivacanţa în ţară şi să se bucure de linişte, ascuns în satul Fundăţica, judeţul Braşov.

Acesta a mai petrecut încă trei zile în pensiunea unde a fost cazat alături de Mădălina, dar de data aceasta a avut parte de maximă discreţie. După câteva zile însă, prezenţa actorului în România a fost deconspirată de câţiva turişti care s-au întâlnit cu el pe potecile de munte, în timp ce se plimba singur. Dacă atunci când era însoţit de iubita lui acesta accepta imediat să facă poze, dovadă şi imaginile care au apărut în presă, de data aceasta nu a mai fost la fel de receptiv la dorinţa oamenilor de a se fotografia cu el.

Butler a specificat că refuză acest lucru pentru că nu ar trebui să se ştie că este încă în ţară, dar nu s-a gândit că a fost filmat. Astfel, norocoşii care au avut ocazia să-l întâlnească pe actor în timp ce se relaxa pe cărările din Fundăţica, au deconspirat marele lui secret. A doua zi după întâlnire, Gerard a realizat probabil acest lucru şi a părăsit pensiunea unde fusese cazat şi, câteva ore mai târziu şi România.

Mădălina: Mi-e deja dor de România

Luni seară, Mădălina Ghenea se afla din nou în Italia, când le-a mărturisit fanilor ei, pe o cunoscută reţea de socializare, că se simte singură, chiar de Sfânta Maria Magdalena, când şi-a sărbătorit onomastica. În plus, pentru a nu da nimic de bănuit cu privire la faptul că iubitul ei se află încă în România, Mădălina a postat pe contul ei de Facebook câteva imagini din ţară în care apare alături de fratele şi cumnata ei, pe platourile din Bucegi şi a mărturisit că îi este dor de plaiurile natale.

Câştigă cu Click! un sejur de VIP

Click! îţi dă o vacanţă de vedetă, la hotelul „Valea cu Peşti", chiar în garsoniera unde au stat Mădălina Ghenea şi iubitul ei, Gerard Butler. Participă la concursul nostru şi poţi câştiga un sejur pentru două persoane, de 4 nopţi (în timpul săptămânii), cu mic dejun inclus, la Hotelul Valea cu Peşti. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un sms cu textul VIP la 1399 (valabil în reţele Orange, Vodafone şi Cosmote) până luni, 29 iulie, ora 16.00. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat în ziarul nostru de marţi.

Mai multe