Germania s-a îndrăgostit de românca Silvana - FOTO/VIDEO

10 martie 2010 20:17   Actualitate
Ultima actualizare:

La 24 de ani, românca Silvana Brăgaru a înnebunit Germania prin felul în care arată. A concurat cu peste 1.000 de femei şi le-a „bătut-măr". Ea a câştigat un premiu de 10.000 de euro.

„Superba Silvana are un trup de vis şi un chip latino impecabil", spune Florian Boitin, redactorul şef al „Playboy" Germania.

Revista a alocat nu mai puţin de opt pagini în care ilustrează fotografii incendiare cu românca. Silvana a plecat din ţară acum doi ani, după ce a terminat facultatea. La început i-a fost greu să se descurce în limba germană, dar mama ei, stabilită de cinci ani, în Nürnberg, a ajutat-o permanent.

Vezi VIDEO incendiar din culisele pictorialului

De altfel, Camelia Brăgaru, de 47 de ani, este foarte mândră de fiica ei: „Frumoasă ştiu că este, dar asta spune orice mamă despre copilul ei. Silvi este, însă, o fire cuceritoare, modestă şi inteligentă. Mă bucur nespus pentru ea".

Silvana a ajuns în finala concursului alături de Kristin, o blondă senzuală, în vârstă de 23 de ani, însă românca a câştigat detaşat.

Vezi o GALERIE FOTO cu Silvana şi contracandidata ei din finală

Silvana a fost invitată ieri să corespondeze online cu cititorii „Bild".

Asaltată cu întrebări, Silvana a răspuns printre altele că s-a sărutat prima oară cu un băiat la 14 ani, a făcut sex la 18, vrea să viziteze New York-ul şi doreşte ca din premiul obţinut să plătească şcoala de şoferi şi să-şi cumpere o maşină.

Mai citeşte:

Românca Cheri Mănescu, noua vedetă porno a italienilor

Amanda, românca din filmele hard low-cost italiene

Mai multe