Gestul incredibil făcut de Gigi Becali din închisoare! A donat bani pentru operaţia pe creier la care va fi supus Leo Iorga

4 mai 2014 12:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Impresionat de suferinţa lui Leo Iorga, care numai peste cinci zile, va fi supus unei intervenţii chirurgicale complicate pe creier pentru îndepărtarea unei tumori, Gigi Becali a contribuit cu suma de bani necesară intervenţiei. Deşi este după gratii, latifundiarul din Pipera a anunţat prin Fundaţia Creştină ce îi poartă numele că va acoperi costurile acestei operaţii.

Apelul făcut ieri de prietenii şi apropiaţii lui Leo Iorga pentru ajutorarea artistului a primit răspuns. Fundaţia Creştină „George Becali" a anunţat că va acoperi costurile necesare operaţiei pe creier pe care fostul solist al formaţiei Compact o va suferi pe 9 mai.

Nu se ştie exact cu ce sumă de bani va contribui exact, pentru că între timp oamenii au donat şi ei, impresionaţi de caz. Adrian Ordean a confirmat pentru Click! că Gigi Becali va dona prin fundaţia sa restul de bani pentru a acoperi costurile intervenţiei pe care fostul solist al formaţiei Compact o va suferi curând. 

Leo Iorga, fostul solist al formaţiei Compact, a fost diagnosticat recent cu cancer la creier, medicii stabilind că artistul are nevoie de operaţie în regim de urgenţă pentru extirparea tumorii.

Mai multe