Gestul neaşteptat al lui Traian Băsescu la nunta Elenei! Călin Geambaşu a rămas mut de uimire!

3 septembrie 2012 9:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Traian Băsescu a uimit prin eleganţă la nunta fiicei lui, însă ţinuta nu a fost nici pe departe la fel de impresionantă precum atitudinea.

Lui Călin Geambaşu nu i-a venit să creadă ochilor când a văzut că Traian Băsescu a venit în culise pentru a le transmite salutări şi mulţumiri pentru efortul depus în noaptea nunţii fiicei lui. Mai mult, solistul ne-a povestit că i-a cerut preşedintelui ţării, mai în glumă, mai în serios, să se fotografieze cu el şi colegii lui de trupă. Preşedintele a acceptat pe loc şi s-a pozat cu toţi cei 28 de artişti.

"Un moment de maximă onoare a fost când domnia sa a venit în culise şi ne-a mulţumit personal şi ne-a spus că se bucură că ne-a acordat puteri depline pentru a bucura invitaţii. Ne-a mulţumit fiercăruia în parte. Cel mai tare ne-a surprins atunci când s-a pozat cu noi toţi. Şi nu suntem puţini. S-a fotografiat cu 28 de oameni. Incredibil! A lipsit de la petrecere timp de 20 de minute şi a stat cu noi în culise pentru a face poze. A fost deosebit", ne-a declarat solistul.

Călin Geambaşu Band a cântat la nunta Elenei Băsescu. Mai mult, special pentru EBa, solistul a compus două melodii de suflet.

„Am compus două melodii pentru eveniment, a fost aportul nostru pentru a răspunde onoarei de a fi invitaţi la nunta prezidenţială. A fost o pornire din suflet, aşa am considerat eu că trebuie să fac. „Noaptea nunţii noastre", compusă cu ajutorul lui Xenti Runceanu şi o melodie pentru tată şi fiică, „Doar tată şi fiică în paşi de vals"", ne-a mărturisit artistul.

"Am cântat de trei ori câte 40-50 de minute, Aurel Tămaş şi Smiley Band, trupa care îl acompaniază pe Smiley în concerte, ansamblul Doina Gorjului. Ultima dată am cântat la 4-5 dimineaţa, când au adus tortul", ne-a mai spus Călin Geambaşu.

Mai multe