Gheorghe în Panama: Hagi, vedetă şi în junglă

27 septembrie 2009 18:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Filmările reality-show-ului „Rătăciţi în Panama" au fost o adevărată aventură până şi pentru nonconformistul şi curajosul prezentator, Andrei Gheorghe.

Pe lângă faptul că s-a stricat la stomac, a făcut febră şi a călcat pe o periculoasă pisică de mare, Gheorghe a experimentat pe pielea lui cum e să-ţi faci nevoile printre sârmă ghimpată şi buruieni, în mjlocul junglei.

Unde mai pui că, exact într-un asemenea moment delicat a dat peste un localnic care l-a întrebat, cu naturaleţe, despre Gheorghe Hagi.

Click! a intrat în posesia unei înregistrări audio, în care vedeta povesteşte episodul cu pricina cu umor, într-un limbaj colorat: „În junglă nu poţi să-ţi faci nevoile pentru că, dacă te apleci, te muşcă ceva de fund, te înţeapă, îţi intră, te zgârie. La un moment dat găseşti o trestie gânditoare, îţi faci treaba şi te ştergi cu un brusture", povesteşte Gheorghe, ale cărui peripeţii culminează cu o întâlnire de gradul zero.

„Trece un indios (n.r. - aşa sunt numiţi aborigenii din America Latină) îmbrăcat în negru pe lângă mine, se opreşte, se uită şi spune ceva în spaniolă. Dar în limba aia, semi-spaniolă. Şi îi spun că nu înţeleg. După care se uită la mine şi spune <Orhe Ahi>. Gheorghe Hagi, exclamă Andrei, care completează, încântat: „Hugador de football mui buen" (jucător de fotbal foarte bun). Ascultă aici înregistrarea audio.

Show-ul „Rătăciţi în Panama" începe azi la Kanal D şi va fi difuzat de luni până joi, de la orele 22.00 şi sâmbătă, de la 21.30.

Mai multe