«Gigi, fă-ţi bagajele că te-aşteaptă oile!»

20 septembrie 2009 18:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Aşa cum au anunţat, suporterii Stelei au venit în Ghencea în încercarea de a-l determina pe Gigi Becali să plece.

"Gigi, fă-ţi bagajele că te-aşteaptă oile!", „Dacă nu pleci din Ghencea, noi te vom teroriza şi orice s-ar întâmpla, de noi nu vei scăpa", sau „Gigi, la puşcărie" au fost refrenele favorite ale ultraşilor roş-albaştri care s-au auzit şi pe stadion.

Pe lângă patronul Stelei, alte ţinte ale fanilor au mai fost şi verii săi, Ioan şi Victor, preşedintele Argăseală şi antrenorul Stoichiţă. La polul opus s-au aflat Bergodi, Hagi şi Lăcătuş, cărora li s-a scandat numele.

"Patru ani la rând nu am putut să iau campionatul din cauza suporte­­rilor. Jucătorii au fost demoralizaţi de unii din galerie, astfel că am pierdut din nou bani. Ăştia nu sunt fani, sunt vagabonzi", a replicat Gigi Becali.

Primul meci al Stelei după despărţirea de Bergodi nu a arătat vreo îmbunătăţire a jocului. Mihai Stoichiţă, noua manta de vreme rea a lui Gigi, s-a zbătut ca un leu în cuşcă, însă spectacolul pe care-l promitea la instalare se lasă încă aşteptat. Salvatorul Stelei s-a numit iar Kapetanos, care a înscris cu o lovitură de cap, dintr-o fază care nu anunţa mai nimic.

În ultimele minute, Steaua a tremurat serios pentru rezultat, după eliminarea lui Toja, însă finalul le-a aparţinut lui Becali şi Cârţu. "Gata, Sorinele, stai şi tu jos, că mai mult de gura ta mi-e frică. Te aştept la Palat după meci!", a spus râzând Becali. "Norocosule, te-ai rugat mult!", a răspuns amar tehnicianul gorjenilor.

«Sorine, iar ai venit cu autobaza?»

Singurul moment care a spart monotonia unei prime părţi extrem de cenuşii a fost dialogul dintre Gigi Becali şi Sorin Cârţu. "Sorine, iar ai venit cu autobaza? Scoate-o puţin, ca să dăm şi noi gol!", a strigat latifundiarul din înaltul tribunei.

"Asta-i autobază? Ţi-am dat şi pasă să dai gol", a răspuns "Sorinaccio", făcând aluzie la ratarea uriaşă a lui Kapetanos. "Aşa e Sorine, tu eşti prietenul meu, dar ăştia nu sunt în stare de nimic", a punctat Becali cu zâmbetul pe buze.

Mai multe