Gina are maşină de 40.000 de euro de la iubitul infidel

9 decembrie 2009 18:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Afaceristul de origine libaneză Nicola s-a gândit să-şi spele păcatele în faţa Ginei şi, pentru a-i demonstra dragostea şi devotamentul, i-a oferit o bijuterie de maşină.

Acum, frumoasa vedetă face furori în trafic la volanul unui BMW X3, de 40.000 de euro.

Nicola se căieşte că a înşelat-o pe frumoasa şi râvnita sa iubită, astfel că a profitat de ziua ei de naştere şi i-a făcut un cadou pe măsură, pentru a şterge cu buretele toate greşelile. Astfel, la împlinirea vârstei de 29 de ani, Gina Pistol a avut parte de o surpriză de proporţii, căci a primit o maşină de teren, un BMW X3, ce a costat o mică avere: 40.000 de euro.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe apetisanta blondă, în premieră, la volanul bijuteriei pe patru roţi, chiar ieri, în ziua aniversării sale. Îmbrăcată lejer, într-un pulover lung, o vestă de blană, jeanşi şi cizme fără tocuri, Gina şi-a serbat ziua pe drumuri.

 Citeşte şi:      Scrisorile lui Stanca: Dragă Gina Pistol,      Gina Pistol, îmbrăcată până-n gât de iubit!       Gina Pistol, somată iar de iubit: fără decolteu!       Gina Pistol are interzis să mai prezinte în chiloţi      Mai bine înşelată decât în Ferentari

Astfel, vedeta a plecat din luxosul apartament al iubitului ei, situat pe Şoseaua Nordului, şi s-a oprit în piaţa Dorobanţi, de unde a cumpărat un platou de prăjituri şi o sticlă de şampanie fără alcool. S-a urcat în luxosul automobil şi a gonit către Calea Ferentari, pentru a ciocni un pahar împreună cu mama şi fratele ei.

Grăbită, vedeta a poposit în casa părintească mai puţin de o oră şi, semn că este foarte iubită de familia sa, a ieşit din modestul bloc cu o punguţă de cadouri.

Mai multe