Gina Pistol: I-am depăşit în despărţiri pe Adriana şi Silviu Prigoană

6 martie 2010 2:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Despre relaţia Ginei Pitol cu omul de afaceri de origine libaneză, Nicola, s-a vorbit foarte mult, în special despre numeroasele despărţiri şi împăcări.

De altfel, chiar vedeta Playoby este de părere că a reuşit să-i depăşească la capitolul despărţiri pe Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. "Am depăşit în despărţiri cuplul format din Adriana şi Silviu Prigoană . Acum suntem bine. Ne împăcăm şi ne despărţim de câte ori avem noi chef. Dacă el o să greşeasca, o sa mă cert din nou cu el", a spus Gina Pistol, într-un interviu acordat Ştirilor ProTV.

Gina Pistol a primit inel cu diamante! Când nunta?

Ea şi-a adus aminte şi de primul sărut şi a spus că acest eveniment a avut loc la 17 ani. "Îmi era frică până atunci. Mă gândeam că dacă se prinde mama?", a mai spus blonda.

 Întrebată despre articolele care apar despre ea în presă, Gina Pistol a declarat că ziariştii scriu despre ea "din lipsă de alte subiecte". "Eu nu am căutat niciodată ziariştii să le spun că m-am despărţit. Am fost văzută la evenimente şi m-au întrebat cum de sunt singură", a precizat Gina Pistol.

Mai multe