Giovani Becali vrea să cadă capete: Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi Răzvan Lucescu

7 septembrie 2010 5:26   Actualitate
Ultima actualizare:

După egalul de pe teren propriu cu Albania, scor 1-1, naţionala României şi-a redus considerabil şansele la calificarea pentru turneul final ce se va disputa în Ucraina şi Polonia peste doi ani.

Giovani Becali a lansat un atac dur asupra "capilor" Federaţiei şi cere demisii în bloc dacă selecţionata lui Răzvan ratează calificarea. "Cu ce gânduri a venit Răzvan la echipa naţională? Cum a acceptat să vină dacă ştia că nu se va schimba nimic? Cu Piţurcă am făcut două meciuri egale, cu Franţa şi Italia, şi l-am căţărat pe telegraf", a spus impresarul la gsptv.

De asemenea, Giovani a menţionat că, pe lângă Mircea Sandu şi Răzvan Lucescu, ar trebui să plece şi Ionuţ Lupescu în cazul în care nu vom ajunge la Europenele din 2012. "După 3-4 necalificări consecutive, cred că ar fi cazul ca cei din conducere să se ia de mână cu antrenorul şi să plece. Aşa ar fi onorabil", a încheiat Becali.

România va juca în această seară la Minsk cu reprezentativa Belarus, meciul fiind transmis de Digi Sport de la ora 20.30.

Mai multe