Giulia Anghelescu, probleme cu stomacul după o dietă

13 mai 2014 9:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Arată impecabil, dar nu ţine diete stricte. Cel puţin nu MAI ţine, de ani buni, de când s-a ales cu probleme la stomac. Cântăreaţa, care găteşte în această seară la „Cireaşa de pe tort" (Prima Tv), ne-a dezvăluit câteva lucruri legate de stilul ei alimentar.

Gătitul se numără printre pasiunile Giuliei Anghelescu, este activitatea care îi place cel mai mult. Din acest motiv, a primit cu drag propunerea de a găti la „Cireaşa de pe tort" pentru Xonia, Cove, Unchiu Sapro şi Ovidiu Niculescu. Pentru aperitiv a ales grisine cu brânză şi prosciuto crudo, tartine cu cremă de măsline şi tartine cu icre de lostriţă. Apoi a urmat supa cremă de dovlecei cu crutoane, iar pentru felul principal a pregătit o reţetă proprie de ficăţei în sos de cognac, cu garnitură de piure, parmezan, salată de gogoșari şi sfeclă roşie cu hrean.

"Desertul l-am inventat în ziua filmării, pentru că eram în pană de idei, aşa că am combinat biscuiţii cu banane, fulgi de ovăz şi stafide cu înghetată de pinacolada, căpşuni proaspete şi topping de ciocolată. În bucătărie m-a ajutat mama, deşi nu ştia niciuna dintre rețetele alese de mine, însă ea a avut grijă ca fiecare farfurie să arate spectaculos", a spus Giulia.

Printre mâncărurile ei preferate se numără pastele, însă îi sunt interzise la siluetă. De câteva luni a adoptat un regim alimentar foarte bogat în proteine şi rar îşi satisface poftele de carbohidraţi. Dietă strictă a ţinut o singură dată, când avea 16 ani. "Am rămas cu probleme la stomac şi de atunci încerc doar să îmi păstrez o alimentaţie echilibrată şi bogată în vitamine", mărturiseşte cântăreaţa.

Mai multe