Giulia Anghelescu, supărată pe părinţi de Crăciun

15 decembrie 2012 15:13   Actualitate
Ultima actualizare:

De vreo cinci ani încoace, pentru Giulia Anghelescu (28 de ani) Sărbătorile n-au fost atât de frumoase precum şi-ar fi dorit. Părinţii ei sunt despărţiţi şi n-au mai putut fi cu toţii împreună, pe lângă brad.

Singurele evenimente la care familia Giuliei s-a reunit au fost nunta fiicei şi botezul nepoatei lor, Antonia Sabina.

În rest, părinţii Giuliei nu mai păstrează legătura nici măcar de dragul artistei. Mama ei, Mihaela, şi-a refăcut viaţa de ceva vreme şi îşi va petrece Crăciunul în străinătate, alături de iubitul ei, în timp ce Tatian, tatăl artistei, s-a mutat de curând în Bucureşti, pentru a se ocupa îndeaproape, alături de ginere, de cariera fiicei şi va face sărbătorile cu alte cunoştinţe.

Dacă tatăl şi-a ajutat fiica în carieră, făcându-i rost de concerte, mama i-a fost un real sprijin după naşterea Antoniei. În tot acest timp, cântăreaţa şi-a văzut părinţii, dar separat. Deşi i-a fost greu să nu-i aibă alături pe amândoi, de anul acesta Giulia are o consolare. Şi-a făcut propria familie şi se va bucura de Crăciun alături de soţ, Vlad Huidu (30 de ani), şi de fetiţa lor, Antonia Sabina. Doar Revelionul o va prinde departe de casă, căci artista va cânta în Antalya, iar pe fiica sa o va lăsa acasă, cu bona.

Mai multe