Giulia, despre rochia cu icoane: «Eu am cerut o ţinută inedită şi mi-a plăcut!»

29 octombrie 2013 15:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Giulia s-a obişnuit să şocheze la evenimentele mondene la care participă şi a început să-i placă să fie o apariţie. Cântăreaţa a explicat că ea însăşi a cerut o ţinută extravagantă cu care să iasă în evidenţă, iar designerul i-a îndeplinit dorinţa.   

Şi-a schimbat culoarea părului de mai multe ori, s-a ras pe cap, iar recent a purtat o rochie care i-a scandalizat pe mulţi. Imprimată cu imaginea Fecioarei Maria, ţinuta Giuliei Anghelescu nu a trecut nici pe departe neobservată.

"Noroc, că am avut tocuri şi colegii mei au putut ajunge cu uşurinţă să-şi facă cruce şi să pupe icoana. Eu am cerut o ţinută inedită şi mi-a plăcut ce a ieşit. A doua zi m-a sunat Maria Simion şi mi-a zis ca iar sunt pe prima pagină.", a spus amuzată Giulia la "Poveştiri adevărate". 

La rândul ei, designerul care a creat controversata ţinută, Maria Simion, a explicat că lucrează în prezent la o colecţie care va fi lansată în curând. "Chiar m-am gândit în acest weekend cu ce sfinţi să mai fac rochii, iar Giulia va fi îngerul colecţiei!", a spus creatoarea de modă la Acasă TV.  

Mai multe