Giulia mai vrea un copil: «Aş vrea tot o fetiţă, ca să am pe cine tunde»

11 iunie 2013 19:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Giulia a mărturisit că venirea pe lume a Antoniei a schimbat-o radical şi a făcut ca relaţia ei cu Vlad, soţul ei, să fie din ce în ce mai bună şi mai apropiată.

"De când s-a născut Antonia, lucrurile între noi s-au aranjat cum nu se poate mai frumos. Ea ne-a legat foarte tare şi, dacă în trecut erau lucruri nelămurite între noi, ea a făcut ca totul să se lege frumos", a spus aceasta.

Artista a povestit că micuţa are o pasiune pentru genţile ei şi că înceacră să o copieze în tot ceea ce face. Aceasta a recunoscut că nu ar avea o problemă dacă Antonia ar decide într-o bună zi să îi copieze şi noua coafură şi să se radă în cap.

"Îmi cară toate încălţările şi mai nou are o pasiune pentru genţi, nu ştiu de unde, că mie nu îmi plac genţile. Am un rucsac cu care umblu pe peste tot. Pe mine nu m-ar deranjua dacă fiica mea s-ar tunde ca mine vreodată", a declarat aceasta.

Giulia a făcut şi o dezvăluire ce ţine de familia ei şi a spus că atât ea, cât şi Vlad Huidu, îşi doresc foarte mult încă un copil.

"Nu excludem posibilitatea de a mai face un copil. Vrem foarte mult un frăţior sau o surioară pentru cea mică. Aş vrea tot o fetiţă, ca să am pe cine tunde", a glumit artista.

Aceasta a mărturisit că nu a avut probleme în timpul sarcinii şi că a fost un singur moment când a intrat într-o uşoară depresie, imediat după ce a născut, când a trebuit să iasă din spital şi să meargă acasă.

"După ce am născut, am avut o problemă foarte mare. În faţa maternităţii ne aşteaptau o grămadă de echipe de filmare, iar eu nu încăpeam în oglinda din salon. Nu ştiam nici cu ce să mă încalţ, iar atunci Vlad mi-a adus pantofii lui şi aşa am ieşit din spital", a declarat Giulia.

Mai multe