Graviduța Diana Bișinicu: «M-am îngrășat 4 kilograme. Nu mi-e teamă de celulită și vergeturi»

25 octombrie 2012 13:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Diana Bișinicu și soțul său, Cătălin Andrieș vor deveni părinții unei fetițe în primăvara anului 2013, cântăreața fiind însărcinată în patru luni și jumătate.

Până acum artista s-a îngrăşat patru kilograme şi nu se abţine de la nimic. Vedeta a mărturisit că în primul trimestru de sarcină a avut o stare generală precară, dar și-a revenit: "Am avut dureri de cap, stări de greață, amețeli. Mi-a fost foarte greu".

"Acum îmi este foate greu cu ținutele. Nu mai pot merge pe tocuri. Totuși am scăpat de grețuri și vărsături. M-am îngrășat 4 kilograme în patru luni și jumătate de sarcină. Nu mi-e teamă de celulită și vergeturi. Am să merg la sală atunci când doctorul îmi recomandă. Pentru mine familia este foarte importantă și vreau să mă dedic total familiei", a declarat Diana Bișinicu la Poveștiri Adevărate de la Acasă tv.

Cătălin Andrieș, soţul Dianei, este extrem de grijuliu cu tânăra graviduță: "Soțul meu este extaziat, este topit după bebeluș. Imi face masaj zilnic, îmi pregătește masa și spală vasele. Mă ocrotește foarte mult".

Mai multe