Grroh! Am haine de 8.500 de lei, tu cât de scump te-mbraci? - FOTO

12 august 2014 18:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Duce o viaţă de lux! Penelopi e cel mai răsfăţat porc din lume. Este de fapt o purceluşă, căreia stăpâna îi asigură o viaţă de prinţesă. În fiecare zi o îmbracă în alte hăinuţe şi are propriul dormitor.

În vârstă de un an şi două luni, Penelopi este o corcitură între un porc de rasă Juliana şi o femelă de porc pitic. Stăpâna ei, Mindi Reinbolt, de 37 de ani, din Uniontown, Ohio, o iubeşte la nebunie şi o tratează ca pe un copil. În fiecare zi o copleşeşte cu daruri scumpe. I-a făcut cameră proprie, cu pereţii roz, mobilă luxoasă şi cămin, ţarc de joacă.

Purceluşa are şi o întreagă garderobă cu hăinuţe de 2.500 de dolari (circa 8.500 de lei), pe care nu le poartă niciodată de două ori. Mindi o asortează cu accesorii la modă, funde şi pălării. Nu pleacă nicăieri fără Penelopi, pe care o plimbă împopoţonată în cărucior. “Ştie să meargă şi în lesă, dar nu o las pe jos, de teamă să nu o calce oamenii. Este prinţesa mea şi o ador. Merg cu ea la cumpărături şi în localuri. E înnebunită să guste din ce beau eu, mai ales din frappuccino.

Adoră să-i iau îngheţată şi ştie să o mănânce din cupă, ca oamenii, fără să murdărească masa. Are inteligenţa unui copil de 3-4 ani. Îi place să fie tratată ca şi când ar fi om şi să i se dea atenţie”, o laudă stăpâna. Mindi Reinbolt a adoptat-o pe Penelopi de la o fermă pe când aceasta avea doar 10 luni. Puceluşa s-a adaptat foarte uşor în noul cămin şi s-a împrietenit la cataramă cu “frăţiorul” ei, Bailey, căţelul stăpânei, care este o corcitură între un Schnauzer şi un Pudel.

Mai multe