Grzelak : «Nu stau în genunchi în faţa lui Gigi»

3 martie 2010 20:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Mijlocaşul a efectuat întreaga pregătire de iarnă la „satelit", sub comanda lui Leo Strizu, dar n-a prins echipa de fiecare dată în meciurile amicale.

Totuşi, este foarte posibil ca fotbalistul în vârstă de 28 de ani să fie folosit în derby-ul de duminică, dintre Steaua II şi Dinamo II. Grzelak este convins că Gigi Becali este singurul vinovat pentru situaţia prin care trece şi aşteaptă să-şi încaseze ratele restante pentru a putea pleca din România.

„De şase luni n-am mai văzut niciun ban, până şi chiria trebuie să mi-o plătesc din buzunarul meu. Vreau să plec, dar n-am cum să renunţ la bani şi nici nu voi cădea în genunchi în faţa lui Gigi Becali. Pentru ei poate nu e vorba de o sumă mare, dar pentru mine este (n.r: 60.000 de euro)! Până când îmi voi primi drepturile, voi rămâne la Steaua II, deşi nu pot să spun că mă încântă să joc în divizia secundă", s-a confesat internaţionalul polonez unor apropiaţi.

În prima jumătate a sezonului, fostul număr 10 al roş-albaştrilor, Rafal Grzelak, a evoluat în 13 meciuri pentru Steaua în toate competiţiile, reuşind să marcheze un gol şi să ofere alte trei pase decisive.

Citeşte şi:

Gigi l-a "ars" iar la bani pe Grzelak

Grzelak: „Nu sunt prost! Semenez rezilierea când iau banii"

Grzelak îl «înţeapă» pe Gigi Becali

Grzelak: "Nu joc pentru că nu vrea Becali. Vreau să plec!"

Mai multe