Hagi ar putea reveni la Steaua ca principal

18 septembrie 2009 23:35   Actualitate
Ultima actualizare:

De când verii Becali s-au împăcat, în lumea fotbalului se zvoneşte că Giovani ar fi încercat în mai multe rânduri să-i împace pe Gigi Becali şi Gheorghe Hagi.

Mutarea s-ar fi vrut a se face chiar de joi seară, însă Hagi nu s-a lăsat înduplecat. Se pare că varianta numirii lui Hagi nu a fost abandonată iar dacă acesta va accepta, Giovani se va implica în campania de transferuri a roş-albaştrilor.

Patronul din Ghencea a recunoscut aseară, la Telesport, că a dorit să-l sune pe Hagi chiar în seara meciului cu Şerif Tiraspol, dar nu a vrut să-l facă pe acesta să se simtă "înjosit".

"Hagi va reveni la Steaua curând, după ce voi face o echipă bună. După ce echipa va merge ceas, îi voi oferi postul de antrenor principal. Ca să-i demonstrez că eu nu sunt răutacios", a anunţat Gigi Becali.

Revenirea lui Hagi la echipa pe care a părăsit-o scârbit în 2007, după o rezistenţă de numai două luni la toanele patronului şi finului său, Gigi Becali, ar depinde însă de numeroase condiţii ale "Regelui", prezentate de cotidianul Adevărul.

Mai multe