Hai la pomana porcului în parc!
Vinul roşu a fost pus la fiert, turta dulce s-a copt deja, sarmalele se fac la foc mic, iar bucatele gătite cu tâlc din animalul sfânt al românului, porcul, te îmbie de la o poştă. Reporterii Click! îţi spun unde s-au deschis cele mai tari târguri de Crăciun.
În perioada aceasta, cea mai bună legumă-i porcul. Tot oraşul e plin de căsuţe şi tarabe cu „trufandale" de sezon.
Pentru sărbătoarea de Crăciun din acest an, împătimiţii bucatelor care nu sunt prietenoase cu postul bisericesc vor avea parte de o surpriză de proporţii. În Parcul Naţional, animalul sfânt al românilor va avea parte de o pomană cum n-a visat vreodată.
Parcul Cişmigiu- Vin fiert şi turtă dulce. Vinul fiert cu scorţişoară (3 lei paharul) şi turta dulce (5-15 lei) e desertul perfect într-o seară de Ajun
Zeci de măcelari vor tranşa, în faţa dumneavoastră, godacul supus sacrificiului şi vor pregăti bucate tradiţionale ca să ajungă pentru toate gurile. Peste 60 de producători de la ţară vă aşteaptă, pe 17 decembrie, la târgul special de Crăciun.
Dacă nu mai puteţi aştepta până atunci, aflaţi că alte târguri s-au deschis deja. Aici puteţi găsi cadoul ideal pentru cei dragi de Sărbători.
Parcul Copiilor- Figurine din porţelan. O căsuţă muzicală din porţelan poate fi un cadou frumos pentru copilul tău. Costă 120 de lei şi e adus de Adina Şerban tocmai din Germania
Piaţa George Enescu- Bunătăţi de la ţară. Vasile Dumitru din Sebeşel (Alba), nu concepe o masă de Sărbători fără piept ardelenesc afumat (35 de lei/kg)