Ham! Ham! Ce dacă-s roz, tot câine sunt!

25 mai 2011 18:50   Actualitate
Ultima actualizare:

O cheamă Tora, are aproape doi ani şi face senzaţie în parcuri de fiecare dată când iese la plimbare cu stăpâna ei. Vorbim despre o femelă bichon havanez, a cărei blăniţă alb imaculat a devenit roz bombon.

"Căţeluşa a fost tot timpul o cochetă, fiica mea, Denisa, are mare grijă de asta. Ea a insistat să o vopsească. A vrut să o facă portocalie, dar ne-am răzgândit şi am luat vopsea mov, cu un oxidant slab, să nu-i atace ochii. Am vopsit-o noi două, acasă", a povestit Liza Lefter, stăpâna căţeluşei.

De o săptămână, de când e vopsită, Tora e atracţia principală prin cartier şi prin parcul IOR, unde iese în fiecare după-amiază.

Tora, înainte să fie vopsită

Toţi se opresc în loc să-i facă poze şi să se joace cu ea. Blăniţa roz este, însă, temporară, promite stăpâna, care şi-a pus în cap s-o vopsească în culorile tricolorului românesc la vară, când vor merge în Franţa.

Pisoiul roz, născut în fabrica de ciment

Un pisoi din Marea Britanie a căpătat culoarea roz, după ce a intrat în contact cu un pigment roşu folosit în prelucrarea cimentului.

Puiul de pisică a fost salvat dintr-o fabrică de beton, din localitatea britanică Redruth, relatează Daily Mail. El a fost botezat “Pink” (Roz), după ce angajaţii de la asociaţia Cats Protection au încercat să-i spele vopseaua de pe blăniţă, însă nu au putut să o îndepărteze.

Mai multe