Helen este cea mai cunoscută vedetă de chat erotic din Italia FOTO

7 martie 2010 10:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Helen este o italiancă în vârstă de 27 de ani care îşi câştigă banii fiind una dintre cele mai căutate gazde de chat erotic din Italia. Ea a început această meserie la vârsta de 22 de ani, când a plecat de acasă pentru a se întreţine şi trăi singură.

Datorită unor conjuncturi care au lăsat-o fără loc de muncă, italianca a decis să devină animatoare pentru împătimiţii chat-ului erotic. După ce a căpătat experienţă în domeniu, ea a publicat un manual cu instrucţiuni pentru toate femeile care doresc să urmeze aceeaşi carieră.

"Il manuale della Perfetta webcam girl" (Manualul pentru fata perfectă de chat erotic) a fost promovat şi publicat de către editura italiană "Murisa".

Helen este la a doua sa publicaţie, după ce în anul 2007 a scris "Jurnalul unei webcam girl" care a stârnit critici din partea presei din PeninsulaItaliei.

Ea a explicat care sunt riscurile meseriei, despre ce este noua sa carte şi a dezvăluit chiar şi cât câştigă lunar. Astfel, ea a recunoscut că uneori, unii dintre clienţi devin obsedaţi şi apoi încep să o agaseze.

Totodată a declarat că prin natura meseriei este protejată de astfel de persoane. În privinţa criticilor primite, Helen a spus că "Italia este o ţară de ipocriţi. Mulţi m-au criticat şi apoi i-am vazut pe chat cautându-mă".

Vezi aici GAELRIE FOTO INCENDIARĂ cu Helen şi află cât câştigă lunar

Mai multe