Hellboy din Lahore! Desfigurat de o boală necunoscută - FOTO/VIDEO

9 iulie 2010 13:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Un tânăr din Pakistan a şocat comunitatea medicală din cauza capului său foarte mare, aflat în continuă creştere, din cauza căruia riscă să i se rupă gâtul.

Sain Mumtaz, în vârstă de 18 ani, din Lahore, suferă de o boală potenţial letală, care i-a determinat capul să crească neregulat. Cazul său constituie un mister, căci niciun medic care l-a văzut nu şi-a dat seama ce anume a provocat excreşcenţele.

Iniţial, s-a crezut că suferă de sindromul Proteus, aceeaşi anomalie ca şi Joseph Merrick, cunoscut drept Omul-Elefant. Dar Proteus afectează doar o parte a corpului, în timp ce diformităţile lui Sain sunt simetrice.

Vezi mai multe imagini cu Sain Mumtaz

Familia lui Sain nu şi-a permis din punct de vedere financiar să intervină în stoparea bolii sale, dar Sain tocmai a împlinit 18 ani şi vrea să ştie ce este în neregulă cu el şi ce poate face pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii. Adolescentul are planuri mari: vrea să-şi deschidă propria afacere cu ricşe.

În ceea ce priveşte căsnicia, este realist. Ştie că nicio fată nu se va uita la el pentru că Dumnezeu l-a blestemat cu această dimorfie congenitală.

Mai multe