Herea: «Am dat cel mai frumos gol din carieră!»

20 noiembrie 2010 17:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Ovidiu Herea a înscris din nou pentru Rapid după patru etape, ajungând la cota 8 în clasamentul golgheterilor, în spatele lui Eric şi Bogdan Stancu. Pe lângă reuşita din foarfecă, fotbalistul a contribuit şi la celelalte goluri ale echipei lui Şumudică.

Herea intrase într-un con de umbră după patru meciuri consecutive fără gol. Şumudică l-a pedepsit la Tg. Mureş, ţinându-l pe bancă, dar i-a dat din nou şansa de a-şi demonstra valoarea în meciul cu U Cluj (3-0). Herea l-a răsplătit pe protectorul său printr-o foarfecă de zile mari.

"Sunt fericit pentru că treceam printr-o perioadă proastă, dar e bine că am câştigat. Eu sunt şi mai bucuros pentru că am marcat cel mai frumos gol al carierei", a afirmat fotbalistul, care a pasat decisiv şi pentru golul lui Roman: "Sunt fericit şi pentru el, şi pentru Sburlea. Aştept să mă cinstească pentru că au spart gheaţa amândoi în campionat", ne-a declarat Herea. Fotbalistul, care a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, a ajuns la cota opt şi le suflă în ceafă lui Eric (9) şi Bogdan Stancu (10), în clasamentul golgheterilor.

În cele 13 meciuri jucate în acest sezon, Ovidiu Herea a punctat de opt ori, în timp ce în sezonul trecut a reuşit opt goluri în toate cele 28 de meciuri. Jucătorul, reprofilat ca atacant de Şumudică, a ajuns astfel la 23 de goluri de când activează în Liga I. Acesta e ofertat de mai multe echipe din Rusia şi Ucraina şi are şanse mari să plece în pauza de iarnă.

Şumudică «Prandelli»

Antrenorul Rapidului a apărut la meciul cu „U" Cluj cu o geacă strălucitoare, la fel ca şi cea cu care ne-a obişnuit Cesare Prandelli pe când se afla pe banca Fiorentinei, actualul selecţioner al Italiei. Prandelli a purtat această geacă şi în România, cu ocazia meciului echipei lui Mutu cu Steaua din Liga Campionilor, acum două sezoane.

Mai multe