Horia Moculescu: "N-aş ierta-o niciodată pe Nidia dacă se droghează" - VIDEO

22 iunie 2010 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Horia Moculescu a declarat că nu ar ierta-o niciodată pe Nidia dacă se droghează, însă susţine că ea ar fi putut recurge la această metodă pentru a evada din "halul de relaţie" pe care o are cu mama ei.

Citeşte şi:

Moculeasca se prostitua pe 5 milioane

Moculeasca acuzată iar:"Tu făceai prostii, cât eu îngrijeam fata"

Moculescu: «Mariana e în stare să-mi dea otravă!»

Nidia: «Da, am fumat marijuana!»

Horia Moculescu: "Mariana s-a prostituat. Am o probă indubitabilă"

Mariana Moculescu: "Nidia s-a drogat cu cocaină în faţa mea. Moculescu e diavolul!"

Acesta a povestit într-un interviu acordat lui Cristi Brancu prima lui experienţă în ceea ce priveşte consumul de marijuana.

"Experienţa mea cu drogurile este excepţională. Cântam la mare, în '66-'67, aşa ceva, şi aveam un prieten olandez, mare fan al orchestrei noastre. Îl vedeam eu că e puţin dus cu ochii şi am încercat să stăm de vorbă cu el şi mi-a spus că el are nişte stări de euforie extraordinare fiindcă fumează marijuana. Şi l-am rugat să ne dea şi nouă să vedem cum e...am tras câte două fumuri şi nu am simţit nimic", a mărturisit Horia.

Compozitorul a declarat că el este un tip lucid atunci când ia decizii, exceptând căsătoria, şi că nu ar ierta-o niciodată pe Nidia dacă ar afla că se droghează.

"N-aş ierta-o niciodată pe Nidia dacă se droghează, dar ar fi absolut explicabil, pentru încercarea de a evada din halul de relaţie pe care o are cu maica-sa", a spus Horia Moculescu.

Mai multe