Horror! A dezgropat 29 de fetiţe şi a dormit cu cadavrele în casă

25 octombrie 2014 14:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă nu v-aţi putut imagina vreodată cum arată o casă a ororilor, locuinţa din această poveste poate fi, cu siguranţă, un exemplu concludent. Un bărbat de origine rusă, Anatoly Moskvin, a dezgropat peste 150 de morminte şi a sărbătorit lângă cadavrele a 29 de fete, pe care le-a îmbrăcat ca pentru sărbătoare.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani care, potrivit poliţiştilor, pare să fie un istoric cu grave probleme mentale, a dezgropat peste 150 de morminte şi a îmbrăcat cadavrele în straie sărbătoreşti, potrivit The Mirror, (vezi aici galerie foto cu cadavrele!)

Fetele cu care acesta voia să îşi împlineacă fanteziile bolnave trebuiau să aibă vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani. Istoricul a luat acasă cadavrele, transformând totul într-o petrecere hidoasă. Chipurile fetelor au fost împachetate de ţesături bej deschis. De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a dat şi nume cadavrelor mumificate.

Rochii înflorate şi ciorapi coloraţi, eşarfe multicolore, rochii de mirese, dar şi ursuleţi de pluş! Iată cum a arătat petrecerea dată de bărbat în casa ororilor!

Poliţiştii au demarat o amplă anchetă în acest caz. Înainte de a fi arestat definitiv, bărbatul a povestit anchetatorilor că, pe vremea când avea 12 ani, a întâlnit un cortegiu funerar, iar cineva l-ar fi obligat să sărute o fată decedată, în vârstă de 11 ani.

Mai multe