Hrubaru îşi găteşte singur, seara

5 decembrie 2009 17:50   Actualitate
Ultima actualizare:

În perioada în care stă singur, rockerul de la "Cronica Cârcotaşilor" şi de la Magic Fm şi-a redescoperit veleităţile de bucătar.

"Nevoia te învaţă", spune Hrubaru, referindu-se la momentul în care a început să-şi gătească singur.

Se întâmpla pe când avea 14 ani şi a plecat la un liceu în afara localităţii. Nu este străin de acest domeniu, prin urmare.

Şi nici acum, când stă departe de familie în cea mai mare parte a timpului, nu moare de foame.

"Merg acasă, la Focşani, doar în weekend. La întoarcere, soţia îmi pune la pachet mâncarea preferată, cât să îmi ajungă 24 de ore. Dar în restul timpului îmi fac singur. Am un cuptor la care pot să-mi pregătesc de toate: friptură, ciuperci, cartofi pai şi tot felul de legume. Se fac repede, fără ulei şi fără mizerie", mărturiseşte Cristi.

Oricum, doar seara mănâncă acasă. Dimineaţa are nevoie doar de o cafea, la prânz mănâncă la radio, iar seara îşi comandă mâncare chinezească sau îşi pregăteşte ceva rapid.

Nu pierde mai mult de o oră cu această activitate. Mai ales că nu a fost niciodată atent cu mâncarea sănătoasă, cu numărarea caloriilor din farfurie.

"Eram foarte slab la un moment dat. Dar mi-am impus să am mai multă grijă. Nu sunt mofturos, dar nici nu pot mânca orice. Îmi plac supele, ciorbele, gulaşul şi mai ales dulciurile", mai spune Hrubaru.

Cartofi cu şniţele, un meniu mereu la-ndemână

În zece minute, masa de seară a lui Cristi Hrubaru a fost gata. Şniţelele din piept de pui le-a adus de acasă, din Focşani.

Le-a pus la cuptor, să se încălzească, iar deasupra a presărat cartofi pai congelaţi.

Graţie cuptorului său pe bază de microunde, mâncarea a fost gata fără prea multă bătaie de cap.

Hrubaru şi-a pus în farfurie şi câteva crochete de caşcaval,evident cumpărate

O roşie merge de minune cu şniţele şi cartofi

Cristi preferă să-şi ia cartofii gata curăţaţi şi tăiaţi

Mai multe