I-a ars penisul din gelozie

12 ianuarie 2011 17:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Răzbunare cumplită. Americanca Victoria Bynes a dat foc organelor genitale ale iubitului ei, pentru că o înşela. Femeia i-a aruncat benzină între picioare şi apoi o brichetă aprinsă.

Scene cumplite în localitatea Citra din Florida. Victoria Bynes, o femeie de 29 de ani, a dat foc sexului iubitului, Andrew Williams, din gelozie.

Martorii au rămas şocaţi când au văzut-o cu o sticlă de benzină într-o mână şi cu bricheta în cealaltă. I-a aruncat lichidul inflamabil între picioare şi apoi, în acelaşi loc, a azvârlit bricheta aprinsă.

O vâlvătaie de foc a cuprins organele genitale ale bărbatului, urcându-se spre abdomen. Williams a început să urle de durere, aruncându-se pe jos şi rostogolindu-se în încercarea disperată de a stinge flăcările.

După ce l-a văzut chinuindu-se, Victoria a plecat liniştită, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Femeia a aflat că bărbatul, cu care avea o relaţie de nouă ani, o înşela. Faptul că Andrew nu mai trecuse timp de o săptămână pe la ea a înverşunat-o şi mai mult.

Astfel, ea s-a informat că iubitul era în vizită într-o casă din Citra şi s-a dus să se răzbune cu sticla de benzină şi bricheta pregătite. Bărbatul a suferit arsuri grave, iar femeia a fost arestată, fiind eliberată după ce a plătit o cauţiune de 10.000 de dolari.

I-a trimis iubitei un vibrator exploziv

Americanul Terry Allen Lester, 37 de ani, i-a pregătit unei foste iubite un vibrator "bombă". El a golit cu grijă praful de puşcă din cinci gloanţe, calibrul 38, şi l-a învelit într-o folie subţire de metal pe care a conectat-o la un sistem exploziv.

După ce a testat aparatul, l-a instalat într-un vibrator pe care urma să îl trimită unei foste iubite din orăşelul Yuletide. Noroc că a fost descoperit de poliţie înainte să îl pună la poştă.

Mai multe