I-a căzut un muncitor în cap, la magazin

19 mai 2010 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Accident stupid în hypermarketul Carrefour situat la ieşirea de pe autostrada Bucureşti-Piteşti. O clientă s-a dus la cumpărături să se relaxeze şi a ajuns la spital, strivită de un angajat al magazinului, care s-a prăbuşit de pe scara pe care lucra.

Maria Georgescu, din Curtea de Argeş, judeţul Argeş, aflată în acel moment la cumpărături a avut parte de o spaimă teribilă.

Richard Cârtei (44 de ani), electrician de profesie, angajat al magazinului, se urcase pe o scară, la înălţimea de 4 metri, ca să repare o firmă luminoasă, însă aceasta a cedat sub greutatea bărbatului care uitase să se asigure corespunzător înainte de a se apuca de lucrare.

Amândoi au fost răniţi şi transportaţi la spital. Imediat ce şi-a revenit din şoc, femeia ne-a povestit că s-a dus la cumpărături ca să se relaxeze şi a ajuns pe mâinile medicilor.

"Îl văzusem pe bărbat cocoţat acolo cu vreo 5 minute înainte de incident şi nu mi-a trecut o secundă prin cap că ar putea să cadă şi, culmea, chiar în spatele meu", a spus Maria Georgescu, de pe patul de spital.

Cazul a fost preluat de specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş care au deschis o anchetă în urma căreia vor să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul şi dacă electricianul are vreo vină.

Mai multe