I-a lăsat cu buza umflată! Lady Gaga a făcut mişto de jurnalişti: «Vreţi să mâncaţi rămăşiţele mele de popcorn?» - VIDEO

17 august 2012 14:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Lady Gaga a cântat seara trecută în Piaţa Constituţiei, iar la spectacol au venit peste 50.000 de fani. Astăzi, înainte să plece la aeroport, vedeta a dat o tură prin Herăstrău, unde i-a luat peste picor pe jurnaliştii aflaţi pe urmele ei.

Lady Gaga i-a surprins pe români cu gestul ei! Aflată în maşină cu gărzile ei de corp, vedetei i-a sărit în ochi parcul Herăstrău, unde şi-a clătit ochii pentru câteva minute.

Îmbrăcată într-un costum de piele negru, Lady Gaga a atras toate privirile în parc, iar oamenii au rămas uimiţi de cât era de relaxată. Cel mai haios moment a fost când artista şi-a cumpărat o pungă de popcorn, s-a aşezat lângă lac pentru câteva minute, iar apoi i-a întrebat pe jurnalişti dacă doresc să mănânce resturile din pungă. Culmea a fost că unul dintre reporteri a întins mâna să ia câteva floricele, însă Gaga l-a lăsat cu "buza umflată".

"Vreţi să mâncaţi din rămăşiţele mele de popcorn? Ooo, văd că vrei, băiat neastâmpărat!", i-a spus Lady Gaga unui jurnalist.

Reporterii nu s-au arătat supăraţi şi i-au transmis drum bun cântăreţei. Lady Gaga a susţinut, aseară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, al doilea concert din seria pe care artista le are programate în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball".

Mai multe