I-a luat amantei ceas de 15.000 de euro

19 mai 2010 19:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Fericit nevoie mare că a cucerit un nou titlul de campion cu CFR Cluj, patronul ardelenilor a vrut să-i facă o surprizei celei care i-a stat alături în ultimii aproape doi ani, Anamaria Feher, iubita sa, mai mică cu aproape 20 de ani.

Paszkany (39 de ani) nu s-a uitat deloc la bani atunci când a venit vorba să îi facă un cadou frumos tinerei, aşa că a plătit în jur de 15.000 de euro pentru o bijuterie.

Boss-ul CFR-ului i-a cumpărat fostei dansatoare un ceas Bvlgari, din colecţia Assioma D, din aur alb, încrustat cu diamante.

Mai mult ca sigur, darul i-a provocat amantei sale ceva emoţii, cu atât mai mult cu cât, spun martorii, aceasta nu se aştepta deloc. Arpi a făcut gestul într-un cadru relativ restrâns, la o cină la care au mai participat câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

Citeşte şi:Arpad Paszkany, achitat în dosarul «Gazeta II»Arpad Paszkany: «Primul milion l-am făcut din şampoane»!Paszkany, cu amanta la petrecerea lui CFRPaszkany i-a deschis coafor amanteiPaszkany, Gigi de Cluj

Deşi nu avea treabă cu „sportul-rege" înainte să înceapă relaţia cu Paszkany, acum, Anamaria este nelipsită de la stadionului CFR-ului atunci când echipa joacă acasă. Fata recunoaşte că nu se prea pricepe la fotbal, însă acest lucru nu o împiedică să comenteze des evoluţia jucătorilor pregătiţi acum de italianul Andrea Mandorlini.

Anamaria l-a însoţit pe Arpi şi la banchetul de Crăciun al „vişiniilor", a socializat cu toată lumea din staff-ul formaţiei, semn că nu mai este deloc o „străină" pentru ceferişti.

Mai multe