I-a smuls inima din piept pentru că nu i-a găsit serviciu

28 ianuarie 2010 15:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Un psihopat din Statele Unite a ucis, marţi, cu sânge rece, proprietara unei agenţii de recrutare a forţei de muncă, furios că aceasta nu-i găsise un job.

Huang Chen, în vârstă de 47 de ani, a urmărit-o pe Qian Wu până în faţa casei sale şi apoi a sunat la uşă. Nebănuind nicio clipă ce avea să urmeze, femeia l-a poftit în casă. Imediat, bărbatul a atacat-o cu un cuţit şi a ucis-o. Apoi, i-a smuls inima şi plămânii şi s-a făcut nevăzut.

Pentru că s-a rănit în timpul altercaţiei, chinezul a mers la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. Acolo, el a mărturisit doctorului de gardă că s-a luptat cu un hoţ, care a vrut să-i jefuiască apartamentul.

Însă criminalul a fost dat de gol de camerele de supraveghere instalate la intrarea în blocul său. El a fost surprins intrând în imobil cu hainele mânjite de sânge şi ieşind cu altele curate. În plus, vecinul său, Wenxin Zhang, a fost filmat cărând o sacoşă şi mergând în spatele lui. Inima şi plămânii victimei nu au fost deocamdată descoperiţi.

Trupul lui Qian Wu a fost găsit de o vecină, care a observat sânge ieşind pe sub uşa sa. 

Huang Chen a fost arestat şi este judecat pentru crimă de gradul doi. Se pare că acesta o hărţuia pe Qian Wu încă din 2006. Atunci, el fusese condamnat la 30 de zile de închisoare, după ce o lovise cu pumnul în faţă.

Mai multe