I-a tras un glonţ în cap că a întârziat acasă

2 mai 2010 15:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Un fost model scoţian şi-a împuşcat mortal iubitul, în cap, doar pentru că acesta a întârziat acasă.

Citeşte şi

Ruleta rusească: S-a împuşcat în cap cu zâmbetul pe buze- VIDEO

S-a sinucis după ce şi-a împuşcat iubita

Imagine şocantă cu fotbalistul Salvador Cabanas împuşcat în cap

S-a împuşcat în cap, încercând să-şi impresioneze prietenii - VIDEO

Caroline Igoe, de 32 de ani, l-a pândit, ascunsă în garaj, pe logodnicul ei şi l-a împuşcat cu arma acestuia în cap de la o distanţă de 30 de metri, potrivit poliţiei din Edinburgh.

Femeia aflase că partenerul ei de viaţă se distrase într-un club de noapte. Ce a urmat este demn de scenariul unui film poliţist.

După împuşcătură, Caroline a sunat la 112 urlând ca din gură de şarpe că şi-a găsit iubitul mort. Medicii care au ajuns la faţa locului au informat-o pe femeie că victima, Martyn Barclay, de 26 de ani, nu murise.

Speriată că bărbatul îşi va reveni, Caroline s-a dus la spital şi a implorat doctorii să o lase o scurtă perioadă împreună cu "dragostea vieţii ei".

Naivi, medicii i-au îndeplinit femeii dorinţa. După cinci minute, din rezervă, s-au auzit aceleaşi strigăte "disperate".

Bărbatul murise de tot... Ulterior, s-a stabilit că Martyn a decedat din pricina insuficienţei respiratorii.

Caroline a negat şi că l-a împuşcat, şi că l-a asfixiat pe iubitul ei, dar judecătorii din Edinburgh au găsit-o vinovată şi au condamnat-o la 15 ani de închisoare.

Mai citeşte şi:Un poliţist din Piteşti a fost găsit împuşcat în capDe 20 de ani trăieşte cu un glonţ în capProfa şi-a împuşcat 3 colegiUcis cu o armă de vânătoare, dintr-o glumăBărbat prins la furat, împuşcat de poliţişti în sectorul 5 al Capitalei

Mai multe