Ianis Zicu s-a dus cu mama la tratament!

28 noiembrie 2010 15:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Mamei lui Zicu i s-a descoperit în urmă cu trei ani şi jumătate o tumoare în zona pieptului. Femeia a fost suspectată de cancer la sân.

Zoe Zicu s-a operat la o clinică din străinătate, după care a urmat un tratament cu citostatice. Boala a regresat, dar mama jucătorului nu şi-a revenit complet.

Fotbalistul a suferit enorm în această perioadă, iar transferul la Timişoara a reprezentat unica rază de soare din viaţa sa, mai ales că în acelaşi timp a şi divorţat de fotomodelul Mihaela Tudor.

Profitând şi de deplasarea în Bucureşti pentru meciul cu Dinamo, Zicu a programat pentru week-end-ul ce tocmai a trecut o întâlnire cu familia sa. Ianis s-a văzut ieri cu tatăl Nicolae şi cu mama Zoe, hotărând să plece pentru o zi în străinătate, cel mai probabil în Austria, la o clinică de specialitate, unde femeia să efectueze un control amănunţit asupra bolii sale.

Timişorenii l-au ascuns de «câini»

Ianis a fost în centrul atenţiei şi pentru meciul de sâmbătă, cu Dinamo, 0-0. Timişorenii au anunţat înaintea partidei că Zicu nu va juca, pentru că dinamoviştii ar fi ameninţat cu intrări dure asupre machidonului.

Deşi Ianis a venit separat de lotul bănăţean în Bucureşti, iar la stadionul din „Groapă" s-a prezentat în ţinută de stradă, internaţionalul de 27 de ani a fost titular. Ianis a primit înjurături din partea suporterilor „câinilor" pe toată durata partidei.

Mai multe