Iaşi: A ameninţat că se aruncă de pe Mitropolie: "Să vină Diaconescu să-mi plătească factura"

2 octombrie 2010 5:48   Actualitate
Ultima actualizare:

După 12 ore în care a stat agăţat de crucile Mitropoliei, Mihai Munteanu, bărbatul care ameninţa că se aruncă în gol din cauza sărăciei a coborât în convins de un preot.

Bărbatul, fost angajat al Direcţiei de Servicii Publice Municipale din cadrul Primăriei Iaşi s-a dat jos de pe Mitropolie în jurul orei 6.00 şi a fost preluat de poliţişti.

 „Bărbatul a coborât la ora 5.55 de pe crucea Mitropoliei printr-un geam, cu ajutorul unui preot. A fost preluat de organele de poliţie şi cu siguranţă va fi amendat", a declarat locotenent Silvia Spiriodon, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Mihai Munteanu, fost angajat al Direcţiei de Servicii Publice Municipale din cadrul Primăriei Iaşi, s-a urcat ieri după-amiază pe clădirea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi a ameninţat că se aruncă în gol din cauza sărăciei.

După mai bine de cinci ore pe una din crucile de pe acoperişul Mitropoliei, bărbatul a spus că se va da jos de pe lăcaşul de cult de abia după ce Dan Diaconescu va veni la Iaşi cu elicopterul. "Să vină Dan Diaconescu să-mi plătească factura la lumină de 110 lei ", a strigat bărbatul. ”Muncesc ca un sclav şi Emil Boc mă trimite la furat în Franţa", urla sincigaşul-recidivst de pe crucea pe care s-a cocoţat.

Mihai Munteanu (32 de ani), tatăl a trei copii, spune că nu are bani să-şi plătească factura la lumină şi din acest motiv a recurs la acest gest disperat.

Mai multe