Iaşi: Cerşeşte în fundul gol, în centrul oraşului - VIDEO

10 iulie 2010 7:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Doruţa A. (16 ani), din localitate suceveană Pătrăuţi, a reuşit să atragă privirile ieşenilor după ce, timp de câteva zile, a cerşit cu pantalonii pe vine, în cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Martorii spun că Doruţa lucra cu încă o tânără care ţinea de şase. În momentul în care aceasta din urmă vedea un om al legii o anunţa pe tânără care se făcea nevăzută în câteva secunde.

Fără nicio jenă, aşteaptă ca trecătorii să-i dea bani. Unele persoane mai tinere o ocolesc în momentul în care constată că este aproape goală, iar femeile mai în vârstă se opresc şi o ceartă. Doruţa are însă „publicul" ei ţintă: bărbaţii. La un moment dat, un domn mai în vârstă se opreşte lângă ea, chiar dacă fata îşi primea dojenelile de la o ieşeancă. Trecătorul îi oferă o bancnotă.

S-a ales cu dosar penal

În urmă cu câteva zile, poliţiştii ieşeni au găsit-o la „locul de muncă". „Minora a fost găsită în momentul în care îşi expunea organele genitale şi apela la mila publicului. S-a început urmărirea penală şi se fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi cerşetorie. Tânăra a fost internată într-un centru specializat", a spus procurorul Nadia Albu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.   

Urmărește video mai jos:

Mai multe