Iat-o pe Lesko cu mâna în ghips! FOTO

6 ianuarie 2011 17:56   Actualitate
Ultima actualizare:

Anna Lesko s-a întors ieri cu buza umflată şi cu mâna în ghips din vacanţa petrecută într-o staţiune de lux din Franţa. Sejurul la schi s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru solistă, care a fost lovită în plin pe pârtie de un turist neatent.

De sărbători dar şi după, vip-urile s-au înghesuit care mai de care să-şi arate muşchii pe pârtie, în staţiunile de fiţe din Europa.

Cei mai mulţi au preferat Austria, alţii însă au ales Franţa. Anna Lesko a avut patru cântări în noaptea de Anul Nou şi, cu banii strânşi, a plecat imediat să se relaxeze în staţiunea franceză Courchevel, împreună cu nişte amice. Din păcate, solista a fost urmărită de ghinion.

Citeşte şi:

Anna Lesko: «De Revelion nu mai fac circul ăla cu 50 de concerte într-o noapte»

Cătălin Măruţă se împacă de Crăciun cu Anna Lesko

Anna Lesko nu se lasă! Cere falimentul lui Groza în instanţă!

Anna Lesko vrea muzică live la domiciliu! Şi-a adus DJ-ul acasă

Anna Lesko a cântat în ruseşte de 1 decembrie – VIDEO

Miercuri, Anna se afla pe pârtie împreună cu o prietenă şi când era distracţia mai în toi, ea a fost lovită violent de un schior neatent. În urma impactului, solista s-a dezechilibrat şi a căzut peste parapeţii ce delimitau pârtia, prăbuşindu-se 20 de metri într-o prăpastie.

Anna a ajuns la spital, medicii punându-i mâna stângă în ghips. Ieri, Lesko a fost surprinsă de fotoreporterii Click! chiar la întoarcerea pe Aeroportul Otopeni. Solista era supărată, cu ochelari imenşi de soare la ochi şi cu mâna bandajată.

Vedeta s-a întors, ieri, în ţară pentru a sărbători Crăciunul după tradiţia rusească, iar Revelionul îl va petrece pe 13 ianuarie.

Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea mai multe poze

Mai multe