Iată ce conţine scrisoarea de adio a Mădălinei Manole!

7 septembrie 2010 14:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a venit iar invitat în cadrul emisiunii "Happy Hour", pentru a vorbi despre scrisoarea de adio pe care a lăsat-o artista.

Paragraful patru:

"Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă VA IERTA, mai târziu! CÂND VA FI MARE"

UPDATE: Al treilea paragraf:

"Cum să închei rândurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, mă gândesc la VOI TOŢI DAR ŞI LA CE SĂ FAC SĂ NU MAI FIU!"

Citeşte şi:

«Testamentul» Mădălinei Manole: «Puiul mic să rămână la socri, la Botoşani»Soţul Mădălinei: «Prezenţa bunicilor nu i-ar face bine copilului»

Petru Mircea: Mădălina Manole a lăsat o scrisoare de adio!

UPDATE: Puiu a găsit scrisoarea printre mai multe hârtii, ulterior celor întâmplate. A dus-o la procuratură pentru că el considera că această scrisoare va linişti lucrurile.

Al doilea paragraf seamănă foarte mult cu mesajul care a fost găsit în telefonul Mădălinei, şi care în prezent este la procuratură. Ea scrie în testamentul sentimental:

"Sunt o nepuntincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte [...]. Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu.

Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta, mereu. Tot timpul. Şi totuşi eu mă gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa. Aşa gândesc eu, aşa trebuie!!!!".

UPDATE: Măruţă a citit primul paragraf din scrisoarea de adio lăsată de Mădălina. Ea a scris despre toate lucrurile frumoase pe care le are, familie, un soţ iubitor, copilaşul ei frumos, iar la final a notat:

"Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos"

Citeşte şi:

Părinţii Mădălinei Manole: «Scrisoarea este un fals»

UPDATE: Petru Mircea a găsit imagini cu Mădălina, în camera lor de filmat, prin care ea îşi ia rămas bun. Ea s-a filmat în oglindă în momentul în care şi-a luat adio. "Mădălina Manole şi-a luat rămas bun prin gesturi", spune el.

UPDATE: Puiu a arătat scrisoarea la cameră pentru ca părinţii Mădălinei să vadă şi să recunoască scrisul fiicei lor.

UPDATE: "Relaţia noastră a fost cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Nu i-am impus niciodată nimic Magdei."

UPDATE:

"Până să apară copilul noi n-am avut nevoie de o hârtie care să ne spună că aparţinem unul celuilalt. Noi aveam o viaţă de familie până să ne căsătorim. Şi ne-am căsătorit pentru că a apărut copilaşul.

Nu s-a pus niciodată problema unui contract prenupţial. Cu toate că până atunci toate lucrurile erau pe numele ei", a răspuns Petru.

Măruţă a început în forţă şi l-a întrebat pe Mircea dacă scrisoarea lăsată de Mădălina este falsă, deoarece au apărut astfel de acuzaţii.

"Această scrisoare vorbeşte printre rânduri. N-am vrut să scot scrisoarea la timp, pentru că i-aş fi pus pe părinţii Magdei într-o altă lumină", a spus Puiu.

Mai citeşte:

Soţul Mădălinei: «Prezenţa bunicilor nu i-ar face bine copilului»

Petru Mircea: «Nu am lovit-o niciodată pe Mădălina»

«Am găsit-o pe Mădălina cu ochiul vânăt»

Mădălina a făcut un avort când era cu Şerban Georgescu

Părinţii Mădalinei Manole fac dezvăluiri incendiare!

Referitor la primele discuţii pe care le-a avut Petru cu părinţii Mădălinei, imediat după moartea ei, el a spus:

"Mi-a mulţumit că le-am băgat copilul în pământ. Socrul meu îmi spunea că trebuie să vând casa, terenul, că trebuie să plec din Bucureşti".

Mai multe