Iată ce delicatese ştie să gătească soţia lui Cabral! - FOTO

11 octombrie 2011 12:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV se poate numi un bărbat norocos! Soţia lui Cabral e maestră în arta culinară şi îi prepară tot ce îi doreşte «sufleţelul» .

Andreei Ibacka îi place să gătească tot soiul de delicatese, iar recent a gătit două dintre mâncărurile sale preferate. Vedeta povesteşte pe blogul personal că îi place ca mâncărurile pe care le realizează să aibă şi un aspect plăcut.

«Mă declar fana mancărurilor care nu arată bine. Pană la urmă contează gustul şi mai puţin aspectul. În general cele mai puţin atrăgătoare porţii de mâncare ascund savori nebănuite. Bine, dacă porţiile astea nu erau începute ar fi fost mai aspectoase. Sunt o adepta a combinaţiilor culinare surprinzătoare, asa că vă recomand cu drag muşchi de vită – făcut mediu – cu sos de ciocolată şi chilli, alaturi de orez cu ciuperci si parmezan, dar si crema de cascaval afumat, mozzarella, cheddar, brie, prosciutto, ciuperci, servita cu paine prajita», a scris Andreea pe blogul personal.

Mai multe