Iată ce scrie în plângerea pe care Bianca Drăguşanu a depus-o împotriva lui Coco Păun!

8 iulie 2013 20:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Aceasta a povestit Poliţiei prin ce a trecut la începutul lunii martie, atunci când viaţa ei s-a schimbat radical din cauza fostului iubit.

"În ziua de 01.03.2004, pe la ora 17, după o înţelegere prealabilă cu Păun Constantin, zis Coco, m-am deplasat în municipiul Târgu-Jiu pentru a mă întâlni cu acesta în zona unui service situat în Târgu-Jiu, lângă calea ferată.

Păun Constantin, zis Coco, m-a lovit cu palmele şi picioarele la cap şi la picioare smulgându-mi şi părul, provocându-mi leziuni, motiv pentru care am fost internată în Spitalul Municipal Petroşani, secţia chirurgie.

Urmează să mă prezint la medicină legală în vederea obţinerii certificatului medico-legal. Solicit trimiterea în judecată a lui Păun Constantin pentru fapta de vătămarea corporală", a scris aceasta, în plângerea depusă în 2004.

În urma examenului medico-legal, s-a stabilit care au fost urmările bătăii pe care vedeta a încasat-o. Medicii au notat toate problemele de sănătate ale Biancăi, iar reporterii WOWbiz au făcut rost de raportul medical.

"Rezultat radiografie de gambă - leziuni osoase traumatice. Examen actual - echimoză violacee verzuie de 7/8 cm faţă dorsală mâna stângă, tumefiere cu diametru de 3 cm frontal dreapta la nivelul pielii păroase a capului; echimoză violacee palidă de 2,5/1,5 cm centrală; escoriaţii de 2/3 cm faţă dorsală US şi margine liberă US;

echimoză violacee palidă de 20/16 cm gambă dreaptă 1/3 medio-distală artero-median centrată de două plăgi cu tumefiere subiacentă; trei echimoze verzui de mărime 3 cm, 2 cm, 2,5 cm gambă stângă 1/3 medio-distală artero-laterală. Leziunile traumatice descrise au putut fi produse prin lovire cu un corp dur. Necesită 16-17 zile îngrijiri medicale", au notat doctorii care au consultat-o pe roşcată la acel moment.

Mai multe