Iată cum merge Lady Gaga la şedinţele de yoga. Ai purta aşa ceva?

4 noiembrie 2010 12:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscută pentru ţinutele sale extravagante, Lady Gaga a şocat încă o dată, apărând la cursurile de yoga încălţată cu o pereche de cizme cu talpă atât de înaltă încât artista a trebuit să fie sprijinită pentru a putea merge, scrie dailymail.co.uk.

Cursurile de yoga practicate de Gaga implică efectuarea exerciţiilor la temperaturi de 40 de grade Celsius, pentru a aduce organismul cât mai aproape de limitele sale, transmite Mediafax.

La ieşirea de la şedinţa de yoga, artista şi-a schimbat ţinuta cu o rochie albă asemănătoare uniformelor asistentelor medicale, însă a păstrat în picioare cizmele negre, fiind ajutată în continuare să meargă de către un bărbat.

Lady Gaga are 24 de ani şi este câştigătoare a două premii Grammy. Ea este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Artista a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face" şi a încântat publicul cu ocazia unor apariţii live ieşite din comun, purtând întotdeauna costume şocante sau dând foc pianului la care cânta în timpul galei American Music Awards 2009.

Mai multe