Iată vibratorul din epoca de piatră!

17 mai 2010 9:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Oamenii de ştiinţă germani consideră că au descoperit cea mai veche jucărie sexuală folosită vreodată în istoria omenirii.

După ce au petrecut mai mult timp în asamblarea tuturor pieselor, cercetătorii din cadrul Universităţii din Tubingen au ajuns la concluzia că au descoperit un obiect sexual, vechi de 30.000 de ani ce seamănă cu un falus.

Pentru a nu da naştere unei serii de polemici, purtătorul de cuvânt al universotăţii în custodia căreia se află "scula" preistorică a precizat că aceasta n-a folosit în scopuri sexuale ci pentru aprinderea focului.

În schimb, forma şi structura obiectului cu o lungime de peste 20 de centimetri, lasă de înţeles alte lucruri. Dacă s-ar fi folosit pentru aprinderea focului atunci "scula" nu mai putea fi atât de netedă, iar inelele sculptate pe circumferinţă nu-şi mai justifică scopul de "brichetă" preistorică.

Iar sub acest aspect concluzia nu poate fi decât cea a unor membri din echipa de cercetare şi nu cea a purtătorului de cuvânt: obiectul este un vibrator ce provine din epoca de piatră

Mai multe