Iei trei hotdogi, facem sex!

9 mai 2012 15:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Are 45 de ani, patru copii acasă şi a renunţat la cariera de stripteuză. O cheamă Catherine Scalia şi a fost recent arestată după ce poliţia a prins-o satisfăcând unul dintre clienţi chiar în rulota unde vindea hotdogi.

Pe firma chioşcului scrie mare „Hot Dog Hooker (n.r. târfă)" şi nu e de mirare că majoritatea clienţilor sunt bărbaţi. Succesul blondei planturoase, trecute de prima, tinereţe se datorează faptului că „pentru unii clienţi, servirea se face topless" şi mâncarea de­vine mult mai ­gustoasă în compania unei femei bune.

În 2005 Catherine Scalia a reuşit să obţină autorizaţie de comercia­lizare de sandvişuri în Long Island, New York. Succesul nu a întârziat, Catherine lăudându-se în urmă cu doi ani cu încasări lunare de peste 30.000 de dolari.

Recent, ea a fost arestată, după ce o patrulă a prins-o făcându-i sex oral unui client. Episodul se întâmpla chiar în spatele rulotei unde vindea sandvişuri. Tariful pentru un sex oral era de 100 de dolari, 50 fiind doar masturbarea.

Pentru sex normal, clienţii trebuiau să comande trei sandvişuri şi să achite 300 de dolari. „Într-o lună revin în afaceri, nu mă pot ţine mult timp la închisoare", le-a declarat femeia jurnaliştilor de la "New York Post". Ea a fost amendată cu 35.000 de dolari şi e acuzată de prostituţie.

Mai multe